Όποτε και όπου οι άνθρωποι βρίσκονται σε κρίση, υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που τους βοηθούν. Από τους ίδιους τους πληγέντες -που πάντα πρώτοι ανταποκρίνονται σε περίπτωσεις καταστροφών- μέχρι την παγκόσμια κοινότητα που τους υποστηρίζει στη διαδικασία αποκατάστασης, οι άνθρωποι ενώνονται για να απαλύνουν τον πόνο και να φέρουν ελπίδα.
🗣Γιατί, όπως λέει και ένα ρητό: 《Για να στηριχθούν οι άνθρωποι σε συνθήκες κρίσης χρειάζεται ένα ολόκληρο χωριό》~”It takes a village to support people in crisis”.
H Παγκόσμια Ημέρα 🤝Ανθρωπιστικής Δράσης, στις 19 Αυγούστου, είναι αφιερωμένη στους εκατοντάδες χιλιάδες εθελοντές, επαγγελματίες και ανθρώπους που έχουν πληγεί από κάποια κρίση, οι οποίοι προσφέρουν επείγουσα υγειονομική περίθαλψη, στέγη, τροφή, προστασία, νερό και πολλά άλλα.
📍Οι Φίλοι του Μόντε / Friends of Monde έχουμε ως κύριο 🎯στόχο την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε ευάλωτους πληθυσμούς που βρίσκονται τόσο στην Ελληνική Επικράτεια όσο και εκτός αυτής και κυρίως στην Αφρικανική Ήπειρο, οι οποίοι πλήττονται από πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και ανθρωπιστικές εν γένει κρίσεις και ακραία φυσικά φαινόμενα.
✅️ Με την εθελοντική μας δράση από το 2009, εργαζόμαστε για μια κοινωνία χωρίς φτώχεια και διακρίσεις, όπου όλοι οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν τα θεμελιώδη δικαιώματά τους και θα αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους ως ενεργοί πολίτες του κόσμου.
ℹ️https://www.worldhumanitarianday.org/

Μοιράσου την ιστορία

Διαβάστε ακόμα...